O nama

Od polovice 90-tih godina radimo usluge cateringa za razne proslave, svadbene svečanosti, poslovne domjenke i sl. Potaknuti zadovoljstvom i sve većim potrebama naših gostiju, 2014. godine otvaramo restoran "Katarza" kako bi mogli ponuditi još bolju i kompletniju uslugu.

2022. godine smo nadogradili restoran, te je on bogatiji za dodatnu salu kapaciteta 100-140 osoba, ovisno o konfiguraciji stolova i potrebama gostiju. Prostor je opremljen vrhunskim profesionalnim light show-om, mašinom za niski dim i bubble mašinom, sve kako bi omogučili našim dragim mladencima nezaboravne trenutke na njihov poseban dan.
Za prezentacije i konferencije, tu je veliko platno dimenzija 305 x 191 cm, te pripadajući projektor.

Restoran "Katarza" trenutno nudi ukupno 230 sjedećih mjesta, odnosno 40-50 mjesta u prizemlju, 20-30 mjesta na katu, 20 mjesta na terasi, te 100-140 mjesta u novoj sali.

Za Vas smo u mogućnosti organizirati catering, te sve vrste proslava i domjenaka (svadbe, pričesti, krizme, krstitke, rođendani, poslovni domjenci, konferencije, karmine i sl.) u restoranu, a u ponudi je i sam najam prostora za razne događaje.

Ljubazno osoblje, atmosfera, ambijent i društvo u kome se nalazite te vrhunska gastronomska ponuda učinit će da u restoranu "Katarza" provedete nezaboravne trenutke i postanete naš vjerni gost. Dobar tek!

about us page image